Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności
22 grudnia 2023 2023-12-29 13:26Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności
15 grudnia uczniowie klas: 2TG i 2D wzięli udział w zajęciach na Uniwersytecie Rzeszowskim „Co kryje się w żywności?”. Młodzież przygotowywała preparaty z zawiesiną „dobrych” bakterii z kiszonych ogórków i kiszonej kapusty, a efekty pracy mogła obejrzeć pod mikroskopem.
Dodatkową atrakcją wyjazdu był seans „Igrzysk śmierci” w jednym z rzeszowskich kin.
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/2525.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/8398.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/9295.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/0412.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/1985.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/2337.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/2485.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/7054.jpg)
![Technicy żywienia i kucharze odkrywali, co kryje się w żywności](https://zst.lezajsk.pl/wp-content/uploads/2023/12/7951.jpg)