Konkursy, konkursy

Konkursy, konkursy
Aktualności 2024/2025

Konkursy, konkursy

Listopad i grudzień u techników żywienia, kucharzy i cukierników to intensywny czas wypełniony nie tylko lekcjami, zajęciami praktycznymi, ale też i konkursami.

Z przyjemnością ogłaszamy wyniku konkursu „Zasady racjonalnego żywienia człowieka”  oraz „Konkursu Świątecznego”.

Celem konkursu „Zasady racjonalnego żywienia człowieka” jest popularyzowanie wiedzy
o żywności oraz jej wpływie na zdrowie człowieka, upowszechnianie wzorców racjonalnego żywienia  i promocja zdrowia.  

Laureatami zostali:

I miejsce – Wiktoria Dec z klasy 4TG

II miejsce – Anna Łyko z klasy 4TG 

III miejsce – Marta Chmura z klasy 3TG

 „Konkurs Świąteczny” obejmował dwie kategorie: „Najpiękniejsze ciastko świąteczne”, „Najpiękniejsza ozdoba choinkowa”. W pierwszej z kategorii zwyciężyły:

I miejsce – Martyna Korzec  z klasy 3TH

II miejsce – Zuzanna Sowa z klasy 1TG

III miejsce – Wernika Mazurek z klasy 3D.

Najpiękniejsze ozdoby choinkowe wykonały:

I miejsce – Zuzanna Urban z klasy 3TG

II miejsce – Agata Łoś z klasy 3TG

III miejsce – Natalia Petlak z klasy 3TG

 Dziękujemy wszystkim uczestnikom za wyjątkowe, pełne kreatywności, smaku i serca prace. Ich niezwykła oryginalność sprawiła, że wybór zwycięzców był naprawdę trudny. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji J

Skip to content