Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka”

Zasady racjonalnego żywienia człowieka
Aktualności 2021/2022

Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka”

Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka” przeznaczony był dla uczniów klas technikum żywienia i usług gastronomicznych. Organizatorzy postawili sobie za cel rozwijanie zainteresowań młodzieży problemem żywienia, upowszechnienie wzorców racjonalnego żywienia i promocję zdrowia. Konkurs odbył się 19 listopada a 7 grudnia laureaci i uczniowie wyróżnieni odebrali z rąk Pani Dyrektor dyplomy i nagrody.

Najlepsi okazali się:

I miejsce – Gabriela Lipińska z klasy IV TG

II miejsce – Wiktor Madej z klasy IV TG

III miejsce – Tomasz Kulpa z klasy III TL

Wyróżnienia otrzymali:

Julia Szenborn z klasy III TG, Magdalena Leśko z klasy IV TG, Andżelika Cebula z klasy IV TG

Konkurs zorganizowały i przeprowadziły nauczycielki zawodu: Anna Janiszewska – Celej, Anna Zając i Anna Bucka.

Skip to content