Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka”
7 grudnia 2021 2021-12-07 18:44Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka”
Konkurs “Zasady racjonalnego żywienia człowieka” przeznaczony był dla uczniów klas technikum żywienia i usług gastronomicznych. Organizatorzy postawili sobie za cel rozwijanie zainteresowań młodzieży problemem żywienia, upowszechnienie wzorców racjonalnego żywienia i promocję zdrowia. Konkurs odbył się 19 listopada a 7 grudnia laureaci i uczniowie wyróżnieni odebrali z rąk Pani Dyrektor dyplomy i nagrody.
Najlepsi okazali się:
I miejsce – Gabriela Lipińska z klasy IV TG
II miejsce – Wiktor Madej z klasy IV TG
III miejsce – Tomasz Kulpa z klasy III TL
Wyróżnienia otrzymali:
Julia Szenborn z klasy III TG, Magdalena Leśko z klasy IV TG, Andżelika Cebula z klasy IV TG
Konkurs zorganizowały i przeprowadziły nauczycielki zawodu: Anna Janiszewska – Celej, Anna Zając i Anna Bucka.