Konkurs kulinarny „Kresowe Jadło”

image000009
Aktualności 2022/2023

Konkurs kulinarny „Kresowe Jadło”

Wielkie brawa za odwagę należą się uczennicom z klasy 2D – Sabinie Wośko, Wiktorii Dec i Aleksandrze Strug – uczestniczkom konkursu kulinarnego „Kresowe Jadło”, którego organizatorem było Centrum Kulturalne w Przemyślu oraz Wójt Gminy Lubaczów. Dziewczyny przygotowały „PERLICZKI SPALONE NA GĄSZCZU Z BANI”. Wyzwanie było ogromne, zważywszy na fakt, że Sabina, Wiktoria i Ola są uczennicami klasy drugiej. Poradziły sobie jednak bardzo dobrze a zdobyte podczas konkursu umiejętności na pewno zaowocują w przyszłości. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Poniżej krótka relacja foto i receptura. Może znajdzie się ktoś odważny i powtórzy recepturę?



Skip to content